tisdag 19 oktober 2010

FINA HÖST OCH NYTT KORT

Hej på er!

Då var det redan tisdag igen... veckorna går hur fort som helst.
I helgen var det fint väder och solen strålar lyser så fint på trädens alla härliga höstfärger.

I lördags pysslade jag och Wilma nästan hela dagen. Det blev en hel del gjort även om akvarellpappret tog slut... Dålig planering.

Här kommer ett av helgens julkort.

Materiallista:

Stämplar: "Tilda med paket" från Magnolias julkollektion 2010, stämplad med svart vattenfast dyna på 300g akvarellpapper och färglagd med distresser. "Kristall liten" från Inkido och "Vi önskar er" från Reprint.
Papper: Vit cardstock och mönsterpapper från Inkido.
Dekorationer: "Snöflingor" utstansade med Martha Stewart stans - Artic Snowflake. "Spetsbård" också den från Martha Stewart - Scallop Dot. Spets från Inkido. Halvpärlor från slöjddetaljer.

Ha en trevlig dag!

Kram Emelie

Lämna gärna en liten hälsning!

5 kommentarer:

  1. Mysiga foton och underbart julkort!

    I lördags var jag inne på Hobbyglädje och gjort åt mitt presentkort (+ lite mer...)! Och i söndags satt jag vid nätet och klickade hem lite prylar från Hildas oxå! Har fått avi idag och hämtar ut i morgon! Yippeee!

    Förresten så är vi några som ska ha pysselträff på söndag, hojta till(maila anna.smid@hotmail.com) om du vill vara med så får du mer info!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket fint kort! Pyssla lugnt. ;-)

    SvaraRadera
  3. Jättefint kort! Även mitt akvarellpapper tog slut men det räckte till en liten för tidig julklapp ;0) Håll utkik i brevlådan framöver! Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilket sött kort! Kul å se nya stämpeln, väntar med spänning på leverans från Magnolia imon!
    Ses på söndag!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  5. ...underbart kort. Och så himla trevligt att få ÄRAN att sitta bredvid dig hos Angelica !! Tusen tac för alla fina stämplar jag fick låna..Du ÄR bäst!
    Kramar från Petra

    SvaraRadera