tisdag 9 november 2010

3-ÅRS KALAS

God morgon!

Utanför fönstret snöar det och blåser som bara den. Mysigt! Här inne har vi det varmt och skönt och myser i soffan under en filt och tittar på Pippi Långstrump firar jul. Wilma har redan fått fram sin pyssellåda och gör kort vid köksbordet...

I söndags var vi och firade barnens kusiner Oscar och Ellen som fyllt 3år. Man kan sammanfatta kalaset med ett ord - INTENSIVT. Men vad kan man begära med 4st 3-åringar och en 1-åring...
Här kommer korten som de fick!

Materiallista:

Stämpel: "Skateboard-kille" från Mo Manning, stämplad med vattenfast dyna på 300g akvarellpapper och färglagd med distresser.

Papper: Mönstrat papper - okänt märke, kraft cardstock, svart cardstock och lila cardstock.

Dekorationer: "Oscar" & "3" är utstansat med quickutz alfabeten Abigail classic och Metro skinni mini. "Stjärnorna" och "Monstren" kommer också från Quickutz.
Tejp från Tim Holtz. "Stjärnbården" är gjord med en stans från Martha Stewart.
Blått organza-band, tunnt grått snöre.


Materiallista:

Stämplar: "Mimosa med tårta" från Bildmålarna, stämplad med svart vattenfast dyna på 300g akvarllpapper och färglagd med distresser. Runt motivet har jag färgat in med distressdynan Black Soot. "Så skimmrande..." från Inkido.

Papper: Mönsterpapper - okänt märke, kraft cardstock, rosa glittrig cardstock från DCVW, silvrig cardstock.

Dekorationer: "Ellen" och "3" är utstansat med quickutz alfabetet Abigail classic. Tejp från Tim Holtz. "Fjärilar" och "spetskant" utstansade med Martha Stewart stansar. Blommor från prima. Halvpärlor från Panduro. Rosa band med prickar från Hobbyglädje. Häftklammer. Jag har även använt mig av tunn ståltråd och pärlor för att göra egna dekorationer.

Ha en skön dag i snön!

Kram Emelie

Lämna gärna en liten hälsning!

2 kommentarer:

  1. Svägerskan Anna10 november 2010 21:44

    Ohhh, fina kort. Det var bara Elsa som fattades för total kaos... =)

    SvaraRadera
  2. Superfina kort! Jag kan tänka mig att det var ett härligt och intensivt kalasande.
    kram Annika

    SvaraRadera