fredag 4 juni 2010

LITE PYSSEL MELLAN SOLSTRÅLARNA

Ja jag vet att det är härligt väder ut men jag har passat på att göra ett beställningskort nu när alla tre barnen sover. Det gäller att ta vara på egentiden.


Motivet kommer från Magnolia och är färglagt med distress ink. Bakgrundspapper med moln, även det från Magnolia. "Hurra stämpel", "hörn swirl" och textstämpel "Öppna landskap" från Inkido. Blommorna är utstansad med Retro punch small och medium, bladen med Rock fern - bladstans samtliga från EK Success. Halvpärlor, bokstavsstickers och övriga dekorationer från mina gömmor.

Vi har varit ute nu på förmiddagen och lekt i det härliga vädret och ska ut så fort de vaknat och fått mat i magen. Snart kommer Per hem från jobbet och då blir det förberedelser inför kvällens grillning med goda vänner. Älgstek och kotletter kommer grillas och avnjutas med klyftpotatis, diverse såser, grillade majskolvar och sallad. Inte alls dumt! Underbart att det är så fint väder också, grillad mat smakar godare om man får sitta ute och äta den.

Nä nu kallar spisen på mig... dags att förbereda lunchen innan de små liven vaknar.

Ha nu en riktigt skön dag i solen!
Kram Emelie

3 kommentarer:

  1. I det här fina vädret är det faktiskt skönt att unna sig en liten stund inne då och då. Vad passar väl bättre än att göra kort?!

    hoppas att ni haft en skön kväll. Lät riktigt mysigt med grillkväll!
    kram Annika

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart kort! Du är så himla duktig!

    Kram i solen!

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt kort! Gillar färgkombon skarpt och du är verkligen duktig att färglägga.
    Kram sussa

    SvaraRadera